Egyéni Oktatói Szolgálat

Amennyiben magántanárra, korrepetálásra vagy gyermekfelügyeletre van szüksége a Senior Mentor Program széleskörű megoldást kínál. A programban 55 év felettiek vesznek részt, hogy – mint mentorok és oktatók – a tanulásban segítsenek azoknak az általános iskolás diákoknak, akiknek ez gondot jelent.

Jelentkezzen most! – Kérjük, a Senior Mentor Program jelentkezési lapját kitöltés után a Submit gomb segítségével  küldje el.


Riportok, díjak és konferenciák

A Senior Mentor Program szóösszetétel a Civil Vállalkozások Nonprofit Kft. közhasznú szervezet tulajdonában lévő védjegy.

A Senior Mentor Program új lehetőséget kínál az 55 év feletti magyarok számára, hogy a köz szolgálatába állítsák felhalmozott tudásukat. A program 2008. évi alapítása óta több mint 30 általános iskolában működött égető társadalmi problémák megoldását célozva, kezdve a gyermekek olvasási és szövegértési gondjainak felszámolásával. Az elmúlt kilenc tanévben több mint kétszáz egyéni tag – oktatóként és mentorként – teljesített szolgálatot kihívásokkal küszködő általános iskolákban iskolai tanítás utáni programokban, hogy segítsék a gyerekeket az olvasás elsajátításában és magabiztosságuk növelésében, valamint azon készségek megszerzésében, melyek szükségesek a siker eléréséhez az iskolában mind pedig az életben.